Hyödyllistä tietoa messuvieraille

Messuliput

Voit ostaa liput sähköisesti osoitteesta visitortickets.messefrankfurt.com. Maksat lipun luottokortilla, ja lippu toimitetaan kännykkääsi tai sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen mukaan.

Muista vaihtaa myös vapaalippukoodit etukäteen messulipuiksi.

Tässä linkissä ohjeet messulippujen ostamiseksi ja vapaalippukoodien lunastamiseksi.

Etukäteen ostettu messulippu ja etukäteen lipuksi vaihdettu vapaalippukoodi toimii matkalippuna Frankfurtin julkisessa liikenteessä messupäivinä. Matkustettaessa on hyvä pitää henkilöllisyystodistusta mukana. Sitä tarvitaan kulkuvälineissä mahdollisessa lipuntarkastuksessa.

Lennot

Lentoja Suomesta Frankfurtiin tarjoavat lähes kaikki Suomesta operoivat lentoyhtiöt. Suoria lentoja tarjoavat Finnair ja Lufthansa.

Voit varata matkoja myös esim. seuraavista osoitteista:
ebookers.fi,
supersaver.fi ja
seat24.fi.
Näiden palveluiden kautta voit varata myös hotellin ja vuokra-auton.

Messumatkat

Valmiita ja räätälöityjä messumatkoja voit kysyä esim. matkatoimisto TR-Messumatkoista, www.messumatkat.cominfo@messumatkat.com
Ryhmämatkoja räätälöi myös mm. OK-matkat.

Hotellit

Hotellivarauksia voi tehdä mm. seuraavilla sivustoilla:
booking.com,
hotels.com,
Trivago ja
Expedia.

Paikallisia Frankfurtin hotellivarausportaaleja ovat Hotel Guide Frankfurt ja Frankfurt-Tourismus. Vinkkejä lähellä messuja olevista hotelleista löydät tästä linkistä.

Liikkuminen Frankfurtissa

Messulipulla voit matkustaa ilmaiseksi Rhein-Mainin alueella messupäivien ajan mukaan lukien matkat Frankfurtin kansainväliselle lentokentälle. Lippu kelpaa S-Bahn-paikallisjunien lisäksi metrossa (U-bahn), raitiovaunussa ja bussissa.

Lentokentältä on S-Bahn-yhteydet Frankfurtin päärautatieasemalle linjoilla S8 ja S9. Sieltä messuille pääsee helpoimmin linjoilla S3, S4, S5 ja S6 tai metrolla U4.

Tarkemmat ohjeet Frankfurtin julkisesta liikenteestä löytyvät tästä. 

Taksin voi tilata paikallisesti numeroista 0 69 / 23 00 01 tai 0 69 / 23 00 33. Kannattaa muistaa, että kaikki taksit eivät vielä hyväksy luottokorttimaksua jolloin maksu on suoritettava käteisellä.