Näytteilleasettajaksi rekisteröityminen

Jos olet uusi näytteilleasettaja tai olit edellisellä kerralla poissa messuilta tilaa rekisteröitymislomake tästä. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta sinun tulee tehdä varsinainen ilmoittautuminen.

Jos olet vanha näytteilleasettaja ja olit mukana samoilla messuilla myös viime kerralla tee ilmoittautuminen tästä

Voit kirjautua sisään joko

  • asiakasnumerollasi ja siihen liittyvällä salasanalla, tai
  • henkilökohtaisella My Account -tunnuksella ja sen salasanalla (My Account -tunnus toimii vain sillä henkilöllä, joka on kirjattu yrityksen yhteyshenkilöksi messujen järjestelmään)

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään lisätietoja osallistumisestasi. Lähetettyäsi lomakkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Jonkin ajan kuluttua saat ehdotuksen messupaikasta. Mikäli hyväksyt osastopaikan, sinun tulee palauttaa ehdotus allekirjoitettuna messuille. HUOM. ilmoittautuminen sitoo sinua vasta sen jälkeen, kun olet allekirjoituksellasi hyväksynyt osastopaikkaehdotuksen.

Kun olet hyväksynyt messupaikan, saat vahvistuksen osallistumisesta. Sen jälkeen sinulle lähetetään myös lasku osallistumisesta sekä näytteilleasettajatunnukset, joilla voit tilata osastollesi palveluja sähköisesti.

HUOM. Frankfurtin ulkopuolisten messujen ilmoittautumiskäytännöt saattavat poiketa Frankfurtissa järjestettävien messujen käytännöistä.

Löydät  ajantasaiset ilmoittautumisohjeet aina kunkin messun omilta nettisivuilta, tai voit kysyä neuvoa Messeforumista.

Osaston rakentaminen

Messeforum Oy suunnittelee ja toteuttaa halutessasi messuosastosi avaimet käteen -periaatteella. Etsimme sinulle toimivimman ratkaisun ja tarjoamme luotettavat rakentajapalvelut. Hoidamme myös osastoosi liittyvät tilaukset, palveluhankinnat ja muut ratkaisut niin, että osallistumisesi messuille on mahdollisimman vaivatonta. Pyydä meiltä tarjous.

Saat meiltä neuvoja ja ohjausta myös muissa rakentamisratkaisuissa.

Tekniset ym. tilaukset osastolle

Shop for Exhibitor Services osoitteessa serviceshop.messefrankfurt.com on Messe Frankfurtin sähköinen tilausjärjestelmä. Sieltä voit tilata helposti osastoosi liittyvät palvelut ja tekniset ratkaisut kuten esim. sähköt, vesiliittymät, kalusteet ja siivouksen.

Kirjautuminen järjestelmään vaatii yrityksesi messuyhteyshenkilöltä oman My Account -tunnuksen luomisen.

HUOM. Jos haluat antaa messurakentajallesi oikeuden tehdä tilauksia osastollesi, sinun tulee antaa hänelle osastosi ständikoodi (ei omia kirjautumistunnuksiasi). Ständikoodin olet saanut messuilta sähköpostitse ja löydät sen myös Shop for Exhibitor Services -portaalista kohdasta User management.

Tässä linkissä tarkemmat ohjeet palvelutilausten tekemiseen ja ständikoodiin.

Huom! Näytteilleasettajakortit sinun tulee tulostaa itse messujen uudesta näytteilleasettajien lippuportaalista osoitteesta exhibitortickets.messefrankfurt.com

Tästä linkistä löydät ohjeet näytteilleasettajakorttien tulostamiseen.

Kysy meiltä lisää

Mikäli tarvitset apua näytteilleasettajaksi ryhtymisessä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@finland.messefrankfurt.com tai soita numeroon 040 5445577.