Texprocess

Tekstiilien ja joustavien materiaalien käsittelyyn erikoistunut johtava kansainvälinen ammattitapahtuma Frankfurtissa.

4.5 - 7.5.2021 Frankfurt am Main Liput ja rekisteröityminen

Texprocess

Frankfurtin Texprocess on tekstiilien ja joustavien materiaalien käsittelyyn erikoistunut johtava kansainvälinen ammattitapahtuma.

Löydät Texprocessista kansainväliset näytteilleasettajat, jotka esittelevät viimeisimmät laitteet, teknologiat, tuotantovälineet, prosessit ja palvelut tekstiilien laadukkaaseen prosessointiin ja käsittelyyn.

Texprocess tarjoaa kattavan näkymän alan kehityksestä ja tulevaisuuden tekniikoista. Mukana olevat näytteilleasettajat ja ostajat edustavat alan tärkeimpiä toimijoita eri puolilta maailmaa.

Lisäksi Texprocess tarjoaa mielenkiintoisen oheisohjelman, jossa paneudutaan tekstiileihin mm. teknologian, urbanisaation, digitaalisuuden ja kestävän kehityksen näkökulmista.

Mitä Texprocess tarjoaa

  • laaja valikoima prosesseja ja teknologioita tekstiilien nykyaikaiseen käsittelyyn
  • uusia keinoja tekstiilialan liiketoiminnan kehittämiseksi
  • mukana huippuammattilasia ympäri maailman
  • samaan aikaan järjestettävä Techtextil tarjoaa lisää tietoa itse materiaaleista ja niiden kehittymisestä

Texprocess 2019:n tunnelmia

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle