Prolight + Sound

Näyttämö-, esitys- ja av-tekniikan johtava kansainvälinen ammattitapahtuma Frankfurtissa. HUOM. UUSI AJANKOHTA 2021!

13.4 - 16.4.2021 Frankfurt am Main Liput ja rekisteröityminen

Prolight+Sound

HUOM. koronavirusepidemian vuoksi vuoden 2020 Prolight + Sound -messut on siirretty kokonaan ensi vuoden huhtikuuhun 13.–16.4.2021.

Vuoden 2020 jo ostetut messuliput ovat edelleen voimassa vuoden 2021 messuilla. Jos haluat peruuttaa jo ostetun messulippusi, ota yhteyttä tickets@messefrankfurt.com

Lisää tietoa messujen sivuilta: https://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Frankfurtin Prolight + Sound -messut ovat näyttämö-, esitys- ja av-tekniikan johtava kansainvälinen ammattitapahtuma. Messut esittelevät uusimmat tuotteet ja antavat alan toimijoille erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden.

Prolight + Soundin näytteilleasettajien tuotteet ja teknologiat edustavat valaistuksen, äänentoiston, esitys- ja teatteritekniikan, efektien, äänituotannon, broadcast-teknologian, video- ja kuvaustekniikan ja muiden audiovisuaalisten teknologioiden parhaimmistoa.

Olennainen osa Prolight+Soundia on mittava demo- ja konserttiohjelmisto. Messujen Live Sound Arena esittelee kansainvälisten markkinoiden monipuolista äänentoistoteknologiaa live-konserttien kautta. Prolight+Sound -konferenssiohjelma puolestaan käsittelee mielenkiintoisia av- ja esitysteknologian ajankohtaisia kysymyksiä.

Mitä Prolight+Sound tarjoaa

  • alan kansainväliset ammattilaiset  kokoontuvat saman katon alla
  • tapahtuma-alan teknologia pääsee kirjaimellisesti valokeilaan
  • demoja ja spektaakkeleita messujen esiintymisareenoilla
Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Pysy ajan tasalla Prolight+Soundin uutisista

Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella liityt Prolight + Soundin suomenkieliselle postituslistalle.

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle