Nordstil

Pohjois-Saksan suurimmat kulutustavaroiden ammattimessut Hampurissa.

16.1 - 18.1.2021 Hampuri Liput ja rekisteröityminen

Seuraava Nordstil järjestetään ensi tammikuussa 16.–18.1.2021

Nordstil

Hampurin Nordstil-messut ovat Pohjois-Saksan suurin kulutustavaroihin keskittynyt ammattitapahtuma, joka järjestetään kahdesti vuodessa tammikuussa ja heinäkuussa. Mukana on näytteilleasettajia eri puolilta maailmaa ja vierailijoita erityisesti Saksasta, Hollannista ja Skandinavian maista.

Nordstil on dynaaminen ja nopeasti kehittyvä ammattitapahtuma, jossa näytteilleasettajat pääsevät edullisesti kiinni pelkkää Skandinaviaa laajempiin markkinoihin.

Messuvieraille Nordstil tarjoaa monipuolisen kattauksen mielenkiintoisia uudenlaisia tuotteita, jota lähimarkkinoilta ei välttämättä vielä löydy. Kannattaa siis tulla messuilemaan meren toiselle puolelle Hampuriin!

Mukana Nordstilissa ovat mm. sisustus- ja puutarhatuotteet, tekstiilit, valaisimet, lifestyle-brandit, lahjatavarat, paperitarvikkeet, korut, vaatteet ja asusteet, astiat, gourmet-lahjat ja paljon muuta. Lisäksi löydät Nordstilista räätälöityjä private label -tuotteita valmistavat yritykset.

Mitä Nordstil tarjoaa

  • edullisen tavan päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin
  • dynaamisen ja vilkkaan bisnesympäristön messuilla
  • ostajat Saksasta, Skandinaviasta ja lähialueilta
  • laajan valikoiman tuotteita eurooppalaisilta näytteilleasettajilta
  • inspiroivia trendejä ja uusia tuoteideoita omiin myyntivalikoimiin
Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Oletko kiinnostunut osallistumaan näytteilleasettajana?


Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle