NEONYT

Ekologisen ja eettisen muodin ammattimessut Berliinin muotiviikoilla. Kesän 2020 messut peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Koronavirusepidemian vuoksi kesän 2020 NEONYT joudutaan peruuttamaan nykyisessä muodossaan. Lisää tietoa mahdollisista korvaavista ratkaisuista myöhemmin. Talven 2021 NEONYT järjestetään tammikuussa 2021.

NEONYT

Berliinin NEONYT-messut ovat ekologisen ja eettisen muodin arvostettu kansainvälinen ammattitapahtuma. NEONYT järjestetään kahdesti vuodessa tammikuussa ja heinäkuussa osana Berliinin muotiviikkoja.

NEONYTistä löydät aidosti kestävää kehitystä kunnioittavat tuotteet: muotivaatteet, asusteet, korut, kengät ja myös luonnonkosmetiikan. Kaikki näytteilleasettajat edustavat korkealaatuista ja trendikästä muotia, mutta samalla he ovat käyneet läpi tiukan auditoinnin niin, että ekologisuus on varmasti aitoa läpi koko heidän tuotantoketjunsa.

Itse messujen lisäksi NEONYT sisältää myös muotinäytöksiä, mielenkiintoisen Fashionsustain -konferenssiohjelman ja muita mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja ajankohtaisten asioiden seuraamiseen.

HUOM. NEONYTin vierailijat pääsevät sisään maksutta rekisteröitymällä joko etukäteen tai paikan päällä messuilla.

Mitä NEONYT tarjoaa

  • laaja ekologisen muodin tuotevalikoima ja kokonaiskuva muotialan ekologisesta tarjonnasta
  • korkeatasoisia kontakteja muodin maailmasta
  • inspiroivia uusia trendejä
  • ajankohtaista tietoa kestävän kehityksen haasteista ja mahdollisuuksista muodin saralla
  • mielenkiintoisia kestävään kehitykseen liittyviä teemoja, joita voit seurata monipuolisessa oheisohjelmassa: yhtenä pääteemana mm. vesi

Tutustu tammikuun 2019 NEONYTin tunnelmiin

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle