Hypermotion

Tulevaisuuden liikkumiseen ja logistiikkaan paneutuva kansainvälinen messutapahtuma Frankfurtissa.

10.11 - 12.11.2020 Frankfurt am Main Liput ja rekisteröityminen

Hypermotion

Frankfurtin Hypermotion on tärkein kansainvälinen messutapahtuma, joka paneutuu tulevaisuuden liikkumisen ja logistiikan ratkaisuihin ja teknologioihin. Mukana on paljon innovatiivisia näytteilleasettajia ja tulevaisuuteen orientoituneita start-uppeja eri puolilta maailmaa.

Hypermotion on oiva paikka olla mukana tarjoamassa tai tulla etsimään ratkaisuja tulevaisuuden liikkumisen haasteisiin.

Hypermotionissa kohtaat kaikkein nerokkaimpia teknologisia innovaatioita, jotka tulevat siivittämään ihmisten ja tavaroiden liikkumista tulevaisuudessa.

Teemoja ovat muun muassa kestävän kehityksen mukaiset liikkumisratkaisut, alueiden digitaalinen verkostoituminen, tekoaälyn ja 3D-tulostuksen hyödyntäminen logistiikassa, dronet, ilmataksit ja monet muut jo käyttöön otetut tai vielä tulevaisuuden visioissa olevat ratkaisut.

Start-upeille ja aloittaville yrityksille Hypermotion on erinomainen matalan kynnyksen kansainvälinen mahdollisuus päästä näkyviin. Esimerkiksi Hypermotion Lab -areena tarjoaa huikean pitsausmahdollisuuden kansainvälisen yleisön edessä.

Mitä Hypermotion tarjoaa

  • huikea näkymä tulevaisuuden urbaanien yhteiskuntien kestäviin liikkumisratkaisuihin
  • konferenssit, jotka tarjoavat paljon inspiroivaa tietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia
  • useiden toimijoiden kohtaamispaikka, jossa päästään haastamaan näkökulmia ja keskustelemaan uusista ratkaisuista

Tutustu vuoden 2018 Hypermotionin tunnelmiin

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle