Heimtextil

Maailman suurin ja merkittävin tekstiilialan ammattitapahtuma Frankfurtissa.

7.1 - 10.1.2020

Frankfurt am Main

Liput ja rekisteröityminen

Heimtextil

Frankfurtin Heimtextil on maailman suurin ja merkittävin tekstiilialan ammattitapahtuma.

Tulevassa Heimtextilissä ennätyssuuri joukko näytteilleasettajia eli yli 3.000 yritystä tarjoaa valikoimissaan niin kodintekstiilejä ja sisustuskankaita kuin myös tapetteja, mattoja ja auringonsuojatekstiilejä. Myös lahjakkaat designerit eri puolilta maailmaa ovat mukana esittelemässä ja myymässä Heimtextilissä uusia kuosejaan.

Heimtextil on mielenkiintoinen myös arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille, joita varten halliin 4.2 on jälleen toteutettu erityisesti projektisisustamisen tarpeita palveleva Expo-näyttely. Sen lisäksi noin 500 näytteilleasettajaa Heimtextilin eri halleissa on ilmoittanut toimittavansa projektisisustamiseen sopivia tuotteita.

Mitä Heimtextil tarjoaa

  • missään muualla ette pääse tapaamaan näin suurta kattausta alan huippuammattilaisia
  • tapahtuma on kauden avaus spektaakkeli, josta kannattaa tulla hakemaa hyvää nostetta omalle yritykselle ja omalle luovuudelle
  • näytteilleasettajina monia lupaavia tulokkaita ja rautaisia ammattilaisia
  • täältä löytyy kaikki samasta paikasta: sisustustekstiilit, sisustussuunnittelu ja sisustus trendit
  • täällä pääset näkemään tulevaisuuden ja hakemaan inspiraatiota omiin suunnitelmiin
  • selkeä organisaatio, uusi konseptimme takaa että kaikki haluamanne tulee nähtäväksi laajasta valikoimastamme
Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Pysy ajan tasalla Heimtextilin uutisista

Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella liityt Heimtextil-messujen suomenkieliselle postituslistalle ja varmistat, että 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Heimtextil-uutiskirje varmasti tavoittaa sinut.

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle