Ambiente

Maailman suurimmat kulutustavaroiden ammattimessut Frankfurtissa.

19.2 - 23.2.2021 Frankfurt am Main Liput ja rekisteröityminen

Ambiente

Frankfurtin Ambiente-messut ovat maailman suurin kulutustavaroiden ammattitapahtuma.

Mukana on noin 4.500 näytteilleasettajaa kaikkialta maailmasta. Heidän tuotevalikoimansa sisältävät uusimmat uutuudet sisustamiseen, lahjatavarakauppaan ja kattaukseen. Lisäksi Ambientesta löytyy erityisesti julkiseen sisustamiseen ja projektikohteisiin sopivia tuotteita. Mukana omana tuoteryhmänään ovat myös HoReCa-aloille sopivat tuotteet.

Ambienten tyypillinen messuvierailija haluaa pysyä ajan tasalla uusista trendeistä ja löytää ensimmäisenä mielenkiintoisimmat uudet tuotteet. Messuvieraita hemmotellaan myös monipuolisella oheisohjelmalla, esimerkiksi designkilpailujen annilla, muotinäytöksillä ja talenttiosastoilla.

Ambienten uusi konsepti ja hallirakenne varmistavat sen, että löydät keskenään synergiaa tarjoavat tuotteet kätevästi läheltä toisiaan.

Mitä Ambiente tarjoaa

  • laajan tuotevalikoiman ja kattavan kokonaiskuvan sisustamisen, lahjatavaroiden sekä kattaus- ja keittiötarvikkeiden tarjonnasta
  • korkeatasoisia kontakteja kaikkialta maailmasta
  •  inspiroivia trendejä ja mielenkiintoisia tuoteuutuuksia
  • maailman huippumessujen huikeaa tunnelmaa ja korkeatasoista ammattiohjelmaa

Ambienten trendit

Ambientessa voit tutustua trendinäyttelyyn, jonka trenditoimisto bora.herke.palmisano on koonnut näytteilleasettajien tuotteista.

Tästä linkistä pääset käsiksi Ambienten vuoden 2020 trendikatsauksen suomenkieliseen tiivistelmään.

Tunnelmia 2019 Ambientesta

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

 

Pysy ajan tasalla Ambienten uutisista

Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella liityt Ambienten suomenkieliselle postituslistalle ja varmistat, että 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Ambiente-uutiskirje varmasti tavoittaa sinut.

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle