Texworld Paris

Pariisissa järjestettävät muotimessut, jotka esittelevät uusimmat vaatetuskankaat.

1.2 - 4.2.2021 Paris Liput ja rekisteröityminen

Texworld Paris

Messe Frankfurtin Ranskan tytäryhtiön järjestämät kansainväliset vaatetustekstiilien ammattimessut.

Kahdesti vuodessa järjestettävät messut keräävät yhteen noin 1000 näytteilleasettajaa eri puolilta maailmaa. Messut tarjoavat laajan ja kattavan valikoiman vaatetuskankaita sekä vaatetusteollisuuden tarvitsemia materiaaleja ja tarvikkeita.

Valikoima yltää trikoista ja neuleista hienoihin juhlakankaisiin, puuvillasta silkkiin ja keinokuiduista villaan. Esillä on myös laaja valikoima viimeistelyyn tarvittavia lisätarvikkeita kuten nappeja, solkia, vetoketjuja, nyörejä, nauhoja, koristeita jne.

Mukana myös niin sanottuja pienten tilausten näytteilleasettajia, jotka voivat myydä pieniä eriä pienille brändeille tai suunnittelijoille.

Yhtä aikaa Texworldin kanssa järjestetään myös denimtuotteisiin keskittynyt Texworld Denim, valmisvaatteiden ja asusteiden Apparel Sourcing Paris, huivien ja shaalien Shawls and Scarfs Paris sekä nahkatuotteiden Leatherworld Paris. Myös innovatiivisten ja funktionaalisten tekstiilien ammattitapahtuma Avantex on kiinteä osa Texworldia.

Mitä Texworld Paris tarjoaa

  • mahdollisuus päästä tarkastelemaan seuraavan kauden trendejä
  • muotinäytöksiä ja trendikatsauksia
  • huikea valikoima erilaisia kankaita ja materiaaleja kaikkiin vaatetusteollisuuden tarpeisiin
  • paljon verkostoitumismahdollisuuksia muiden muodin parissa töitä tekevien kanssa
  • tule inspiroitumaan ja hakemaan uusia ideoita
Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle