Beautyworld Middle East – Dubai

Yksi maailman vilkkaimmista ja eniten vierailluista kosmetiikan ja kauneudenhoidon ammattimessuista.

23.11 - 25.11.2020 Dubai Liput ja rekisteröityminen

Beautyworld Middle East

Messe Frankfurtin Beautyworld -brändin lippulaivatapahtuma Dubaissa on Arabimaiden ja Intian suurin kansainvälinen kauneudenhoitoalan ammattitapahtuma.

Messuilla vierailee suuri joukko ostajia vauraista arabimaista, joissa laadukkaiden länsimaisten tuotteiden kysyntä on erittäin suurta. Intian ja Dubain välisten vahvojen kauppasuhteiden ansiosta messujen yli 44.000 vieraan joukossa on myös tärkeimmät kontaktit Intian markkinoille.

Messuilla on esillä kauneuden- ja hiustenhoitotuotteet ja kaikki muu kosmetiikka. Luonnonkosmetiikan osuus messuilla kasvaa vuosi vuodelta, sillä Dubain markkinoilla luonnonkosmetiikkatuotteilla on huikea kysyntä.

Mukana ovat mm. seuraavat tuoteryhmät:
kauneuden- ja ihonhoito | meikit | hiustuotteet | tuoksut | intiimihygienia | luonnokosmetiikka | raaka-aineet | kauneushoitoloiden laitteet ja tarvikkeet | pakkaukset ja pakkaamisen laitteet ja materiaalit.

Osallistumiseen on mahdollista hakea tukea

Mikäli messuille lähtee useampi suomalainen näytteilleasettaja, haemme tapahtumaan Business Finlandin Exhibition Explorer -messuavustusta. Tuen hakeminen edellyttää vähintään neljän tukikelpoisen yrityksen mukanaoloa. Voit kysyä meiltä Messeforumista lisätietoja tuesta.

Pääset ottamaan Beautyworldissa halutessasi kaiken irti myös Suomi-brändistä, sillä messuille on mahdollista toteuttaa Suomi-paviljonki kaikille suomalaisille yrityksille. Messujen virallisena edustajana Messeforum auttaa paviljongin koordinoinnissa ja toteuttamisessa.

Beautyworldista saat myös konsultointiapua vientiin liittyvissä asioissa

Jos mietit, että viennin aloittaminen vieraaseen kulttuuriin on vaikeaa, siitäkään ei tarvitse murehtia Beautyworldissa. Paikalliset viranomaiset ovat messuilla mukana neuvomassa omalla ständillään kädestä pitäen, mitä vientiä aloittavien yritysten tulee tietää Dubain markkinoista.

Kun taas tuot tuotteitasi messuille näytteille, se ei vaadi mitään erityisiä tullimuodollisuuksia, koska kyse on messunäytteistä.

Jos haluat kysyä lisää Dubain vientiin liittyvistä muodollisuuksista, ota yhteyttä meihin Messeforumissa, niin etsimme sinulle oikeat yhteyshenkilöt, jotka osaavat auttaa asiassa.

 

 

Mitä Beautyworld Middle East tarjoaa

  • oivat mahdollisuudet päästä kiinni uusiin markkinoihin ja hankkia uusia jälleenmyyjiä vauraista arabimaista, joissa kiinnostus skandinaavisiin kosmetiikkatuotteisiin on erittäin suuri
  • voit esitellä tuotteesi suoraan tärkeille ostajille paikan päällä
  • saat jo paikan päällä messuilla paikallisilta viranomaisilta neuvoja ja tietoa siitä, mitä kosmetiikkatuotteiden tuominen Dubaihin jatkossa edellyttää
  • saat tuotteesi mukaan loistoon ja glamouriin arabimaiden tärkeimmillä kauneusmessuilla
  • pääset erottautumaan erittäin vastaanottavaisilla huippumarkkinoilla omalla skandinaavisella puhtaalla laadullasi ja tyylilläsi

Tilastotietoa messuista löydät tästä linkistä.  

Seuraa Beautyworld-uutisointiamme myös LinkedIn– ja Instagram-tileillämme.

Beautyworld Middle East 2019 - Tunnelmia viime kerran messuista

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Oletko kiinnostunut osallistumaan näytteilleasettajana?


Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle