Beautyworld Middle East

Kosmetiikan ja kauneudenhoidon ammattimessut Dubaissa.

31.5 - 2.6.2020 Dubai Liput ja rekisteröityminen

Beautyworld Middle East

Messe Frankfurtin Beautyworld -brändin lippulaivatapahtuma on Arabimaiden ja Intian suurin kansainvälinen kauneudenhoitoalan ammattitapahtuma.

Messuilla vierailee suuri joukko ostajia vauraista arabimaista, joissa laadukkaiden länsimaisten tuotteiden kysyntä on erittäin suurta. Intian ja Dubain välisten vahvojen kauppasuhteiden ansiosta messujen yli 44.000 vieraan joukossa on myös tärkeimmät kontaktin Intian markkinoille.

Messuilla on esillä kauneuden- ja hiustenhoitotuotteet ja kaikki muu kosmetiikka. Luonnonkosmetiikan osuus messuilla kasvaa vuosi vuodelta, sillä Dubain markkinoilla luonnonkosmetiikkatuotteilla on huikea kysyntä.

 

Mitä Beautyworld Middle East tarjoaa

  • oivat mahdollisuudet päästä kiinni uusiin markkinoihin ja hankkia uusia jälleenmyyjiä vauraista arabimaista
  • voit esitellä tuotteesi suoraan tärkeille ostajille paikan päällä
  • saat jo paikan päällä paikallisilta viranomaisilta neuvoja ja tietoa siitä, mitä kosmetiikkatuotteiden tuominen Dubaihin edellyttää
  • pääset mukaan loistoon ja glamouriin arabimaiden tärkeimmillä kauneusmessuilla

Beautyworld Middle East 2019 - Day 1 Show Highlights

Näytteilleasettaja

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Messe Frankfurtin kansainväliset tapahtumat ovat suomalaisille yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kiinni kansainvälisiin markkinoihin. Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

LUE LISÄÄ

Vierailija

VIERAILIJOILLE

Oman alan kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen paikka löytää yhden katon alta uudet tuotteet ja teknologiat, ajankohtaiset aiheet ja viimeisimmät trendit.Tule vierailemaan!

LUE LISÄÄ

Lehdistö

LEHDISTÖLLE

Kun olet lähdössä toimittajana Messe Frankfurtin messuille, autamme sinua mieluusti akkreditoitumiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

LUE LISÄÄ

Oletko kiinnostunut osallistumaan näytteilleasettajana?


Kysyttävää?

Kysymykset?

Ota yhteyttä

Tutustu messuihin tarkemmin

dd

Messusivustolle