fiilis864311985.jpg
 

Vierailijaksi messuille

Vierailijaksi messuille

Lataa tästä info Frankfurtin messuille matkustaville.


MESSULIPUT

Voit ostaa liput sähköisesti osoitteesta www.visitortickets.messefrankfurt.com. Maksat lipun luottokortilla, ja lippu toimitetaan sähköpostiisi. Tulosta se mukaasi messuille.  

Muista vaihtaa myös vapaaliput etukäteen messulipuiksi. 

Tässä linkissä ohjeet messulippujen ostamiseksi ja vapaalippuvouchereiden lunastamiseksi.

Etukäteen ostettu messulippu ja etukäteen lipuksi vaihdettu voucher toimii matkalippuna Frankfurtin julkisessa liikenteessä messupäivinä. Matkustettaessa on hyvä pitää henkilöllisyystodistusta mukana. Sitä tarvitaan mahdollisessa lipuntarkastuksessa.


LENNOT

Lentoja Suomesta Frankfurtiin tarjoavat lähes kaikki Suomesta operoivat lentoyhtiöt. Suoria lentoja tarjoavat mm. Finnair ja Lufthansa.  

Voit varata matkoja myös esim. seuraavista osoitteista: www.ebookers.fi, www.supersaver.fi ja www.seat24.fi. Näiden palveluiden kautta voit varata myös hotellin ja vuokra-auton.


MESSUMATKAT

Valmiita messumatkoja voit tiedustella mm. matkatoimisto TR-Messumatkoista: info@messumatkat.com


HOTELLIT

Hotellivarauksia voi tehdä mm. osoitteissa www.booking.com  www.hotels.com, www.trivago.fi ja www.expedia.fi.

Paikallisia hotellivarausportaaleja ovat www.hotelguide-rheinmain.de ja www.frankfurt-tourismus.de. Vinkkejä lähellä messuja olevista hotelleista löydät tästä linkistä

LIIKKUMINEN FRANKFURTISSA

Messulipulla voit matkustaa ilmaiseksi Rhein-Mainin alueella lipun voimassaoloaikana mukaan lukien matkat lentokentälle. Lippu kelpaa S-Bahnin lisäksi metrossa, raitiovaunussa ja bussissa.

Lentokentältä on S-Bahn-yhteystiedot Frankfurtin päärautatieasemalle linjoilla S8 ja S9. Sieltä messuille pääsee helpoimmin linjoilla S3, S4, S5 ja S6 tai metrolla U4. Tarkemmat ohjeet Frankfurtin julkisesta liikenteestä löytyvät tästä. 

Taksin voi tilata paikallisesti numeroista 0 69 / 23 00 01 tai 0 69 / 23 00 33. Kannattaa muistaa, että kaikki taksit eivät vielä hyväksy luottokorttimaksua eli maksu on suoritettava käteisellä.