fiilis864311985.jpg
 

Näytteilleasettajaksi

Näytteilleasettajaksi rekisteröityminen

Jos olet 

  • uusi näytteilleasettaja tai 
  • olit edellisellä kerralla poissa messuilta

tilaa rekisteröitymislomake tästä:

https://standspace.messefrankfurt.com/easy/en/home_registerinterests.html 

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta sinun tulee tehdä varsinainen ilmoittautuminen.Jos olet vanha näytteilleasettaja ja olit mukana samoilla messuilla myös viime kerralla


tee ilmoittautuminen tästä:
https://standspace.messefrankfurt.com/easy/en/home.html

Voit kirjautua sisään joko 

  • asiakasnumerollasi ja siihen liittyvällä salasanalla, tai 
  • henkilökohtaisella My Account -tunnuksella ja sen salasanalla (My Account -tunnus toimii vain sillä henkilöllä, joka on kirjattu yrityksen yhteyshenkilöksi messujen järjestelmään)


Ilmoittautumislomakkeessa kysytään lisätietoja osallistumisestasi. Lähetettyäsi lomakkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Jonkin ajan kuluttua saat ehdotuksen messupaikasta. Mikäli hyväksyt messupaikan, sinun tulee palauttaa ehdotus allekirjoitettuna messuille. HUOM. Vasta allekirjoituksesi jälkeen ilmoittautumisesta tulee sitova. 

Kun olet hyväksynyt messupaikan, saat vahvistuksen osallistumisesta ja sinulle lähetetään lasku osallistumisesta sekä näytteilleasettajatunnukset, joilla voit tilata osastollesi palveluja sähköisesti. Sinulle lähetetään myös rakentajakortit messuille. 

Huom!
Näytteilleasettajakortit sinun tulee tulostaa itse messujen uudesta näytteilleasettajien lippuportaalista: https://exhibitortickets.messefrankfurt.com

Tästä linkistä löydät ohjeet näytteilleasettajakorttien tulostamiseen.

Osaston rakentaminen

Messeforum Oy suunnittelee ja toteuttaa halutessasi messuosastosi avaimet käteen -periaatteella. Etsimme sinulle toimivimman ratkaisun ja tarjoamme luotettavat rakentajapalvelut. Hoidamme myös osastoosi liittyvät tilaukset, palveluhankinnat ja muut ratkaisut niin, että osallistumisesi messuille on mahdollisimman vaivatonta. Pyydä meiltä tarjous.

Saat meiltä neuvoja ja ohjausta myös muissa rakentamisratkaisuissa. 


Tekniset ym. tilaukset osastolle

Shop for Exhibitor Services on Messe Frankfurtin sähköinen tilausjärjestelmä. Sen avulla voit tilata helposti netissä osastoosi liittyvät palvelut kuten esimerkiksi sähköt, vesiliittymät, ylimääräiset näytteilleasettajakortit ja cateringpalvelut.

Kirjautuminen järjestelmään vaatii yrityksesi messuyhteyshenkilöltä oman My Account -tunnuksen luomisen.

Tässä linkissä tarkemmat ohjeet Shop for Exhbitor Services käytöstä. 

 

Kysy meiltä lisää

Mikäli tarvitset apua näytteilleasettajaksi ryhtymisessä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@finland.messefrankfurt.com tai soita numeroon
040 671 9700.