fiilis864311985.jpg
 

Tendence

 

TENDENCE-MESSUT 29.6.–1.7.2019 FRANKFURTISSA

 

Ole ensimmäisenä muiden edellä ja nouda uutuustuotteet Tendencestä!

Frankfurtin Tendence on kansainvälinen kulutustavaroiden ammattitapahtuma, joka tähtää syksyn, joulun ja tulevan kevään markkinoille. Se avaa syykauden ja tuo uutuudet ensimmäisenä kaupan sisäänostajien ja maahantuojien ulottuville.

Tendence tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kodin, parvekkeen ja terassin sisustukseen sekä lahjatavarakauppaan. Näytteillä on myös kattava valikoima koruja ja asusteita, hyvinvointituotteita, herkkulahjoja ja keittiötarvikkeita.

Jännittäviä ideoita ja uutta inspiraatiota kulutustavarakauppaan

Tendencessä kodin tuotteiden ja lahjatavaroiden monimuotoisuus pääsee loistamaan. Voit tutustua alan huippumerkkeihin ja löydät myös uusia mielenkiintoisia valmistajia. Eri puolilta maailmaa tulevat näytteilleasettajat esittelevät jännittäviä tuoteidoitaan, jotka vain odottavat poimimistaan Suomen markkinoille.

Lisäksi Tendencessä järjestetään mielenkiintoisia oheistapahtumia, joista saat hyötyä ja ideoita oman liiketoimintasi tueksi. 

 

Päivitä yhteystietosi ja pysy ajan tasalla

Päivitäthän yhteystietosi postituslistallemme. Näin varmistat, että Tendencen uutiset ja tarjoukset varmasti tavoittavat sinut  – selvällä Suomen kielellä noin 3-5 kertaa vuodessa.

 

Päivitän yhteystietoni postituslistalle ja haluan saada Messeforumilta ajankohtaista suomenkielistä infoa Tendencestä sekä vapaalipun 2018 Tendenceen. (LAITA RASTI RUUTUUN) *
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Osta messulippu Tendenceen täältä

 

Lue lisää Tendencen nettisivuilta