fiilis864311985.jpg
 

Heimtextil

 

HEIMTEXTIL 7.–10.1.2020

Frankfurtin Heimtextil on maailman suurin ja merkittävin tekstiilialan ammattitapahtuma. Heimtextil 2019 toivottaa vieraat tervetulleeksi uudella konseptilla ja osittain aivan upouusissa tiloissa. Kannattaa tulla tutustumaan!

Tulevassa Heimtextilissä ennätyssuuri joukko näytteilleasettajia eli yli 3.000 yritystä tarjoaa valikoimissaan niin kodintekstiilejä ja sisustuskankaita kuin myös tapetteja, mattoja ja auringonsuojatekstiilejä. Myös lahjakkaat designerit eri puolilta maailmaa ovat mukana esittelemässä ja myymässä Heimtextilissä uusia kuosejaan.

Heimtextil on mielenkiintoinen myös arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille, joita varten halliin 4.2 on jälleen toteutettu erityisesti projektisisustamisen tarpeita palveleva Expo-näyttely. Sen lisäksi noin 500 näytteilleasettajaa Heimtextilin eri halleissa on ilmoittanut toimittavansa projektisisustamiseen sopivia tuotteita. 


Uusia tuulia

Heimtextilin hallirakennetta on uudistettu niin, että messuvierailusi on entistä vaivattomampaa. Esimerkiksi toisilleen synergiaa tuottavat tuoteryhmät löytyvät nyt lähempää toisiaan.

Syksyllä 2018 valmistunut upouusi halli 12 tarjoaa hienot puitteet makuuhuoneen ja kylpyhuoneen muotitekstiileille. Halliin 11 sijoittuva Smart Bedding -erikoisnäyttely paneutuu patjoihin, peitteisiin ja hyvän nukkumisen edelllytyksiin. Halli 8 tulee nyt toimimaan sisustuskankaiden ja verhojen lippulaivahallina.... tässä vain muutama esimerkki Heimtextilin uusista tuulista. Tule tutustumaan paikan päälle.  


Pysy ajan tasalla Heimtextilin uutisista

Päivitäthän alle yhteystietosi.
Näin varmistat, että 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Heimtextil-uutiskirje varmasti tavoittaa sinut.

 


Haluan olla mukana postituslistalla ja saada Messeforumilta ajankohtaista tietoa ja uutisia Heimtextil-messuista (RASTI RUUTUUN) *
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 


Messulippu kannattaa ostaa etukäteen, jolloin saat sen edullisemmin ja jolloin se myös toimii myös matkalippuna Frankfurtin ja lähiseutujen julkisessa liikenteessä messupäivien ajan. 

Etukäteen ostettuna päivälippu maksaa 32 eur ja kokoaikalippu 56 eur.

Osta messulippusi tästä   

 


Lue lisää Heimtextilin kansainvälisiltä sivuilta