fiilis864311985.jpg
 

Creativeworld

 

 

CREATIVEWORLD 25.–28.1.2020

Frankfurtin Creativeworld-messut ovat maailman suurimmat askartelumessut. Creativeworld on askartelun ammattilaisten ja askartelu-, harraste- ja taiteilijatarvikkeita myyvän kaupan vuoden tärkein ammattitapahtuma.  

Creativeworldista löydät uudet ideat, materiaalit ja tarvikkeet. Voit myös testata uusia tekniikoita ja materiaaleja itse paikan päällä. Creativeworldin trendikatsaus kertoo, mikä on pinnalla nyt ja tulevaisuudessa. 

 

Pysy ajan tasalla Creativeworldin uutisista

Päivitäthän yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Se varmistaa, että Creativeworldia koskeva ajankohtainen tieto tavoittaa sinut jatkossakin. 

 


Haluan saada Messeforumilta tietoa ja tarjouksia Creativeworldista ja liityn suomenkieliselle postituslistalle (RASTI RUUTUUN). *
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Creativeworldin kanssa yhtä aikaa järjestetään joulu- ja juhlasomisteiden Christmasworld, kukkien ja kukkakauppatarvikkeiden Floradecora sekä toimisto- ja paperitarvikkeiden Paperworld. Pääset kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla, mutta huomaathan, että Creativworldin ja Paperworldin liput ovat voimassa vasta 26.1.alkaen. 

 

Lue lisää tapahtumasta Creativeworldin sivuilta

 Osta messulippusi Creativeworldiin tästä