Automechanika

 

AUTOMECHANIKA 11.–15.9.2018

Frankfurtin Automechanika on autoalan jälkimarkkinoiden tärkein kansainvälinen messutapahtuma. Mukana on yli 4.800 näytteilleasettajaa ja 133.000 messuvierasta eri puolilta maailmaa. 

Nyt ensimmäisen kerran Automechanikan yhteydessä järjestetään myös rengasalan perinteinen top-tapahtuma REIFEN (halli 12.1.)

Kun tulet vierailemaan Automechanikaan, saat ulottuvillesi huikean valikoiman tuotteita autohuoltoon, korjaamoihin, tuunaukseen, autopesuloihin ja rengasliikkeisiin. 

Lisäksi pääset seuraamaan alasi viimeisintä kehitystä, uusia tuotteita, trendejä ja mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita. Mukana esim. korjaamoalan workshoppeja ja classic cars -vintagenäyttely. 

Varaa tästä paikkasi ilmaisiin workshoppeihin

 

Päivitä yhteystietosi Automechanika-uutiskirjeemme postituslistalle ja tilaa vapaalippu messuille

Haluaisimme pitää sinut ajan tasalla Automechanikan uutisista ja tarjouksista suomenkielisen uutiskirjeen avulla. Päivitäthän yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin varmistat, että uutiskirjeemme varmasti tavoittaa sinut.  

Nopeimmille tietonsa päivittäineille tarjoamme vapaan sisäänpääsyn Automechanikaan. Vapaalippuja on jaossa rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Päivitän osoitteeni postituslistalle ja haluan saada vapaalipun Automechanika 2018:een (lippuja rajallinen määrä nopeimmille) *
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Osta liput Automechanikaan täältä

 

Lue lisää tapahtumasta Automechanikan nettisivuilta