fiilis864311985.jpg
 

Käyttöehdot

Käyttöehdot / Imprint

Messe Frankfurt Exhibition GmbH:n virallinen edustaja

Messeforum Oy
Kauppatie 8 B
04300 Tuusula
info@messeforum.fi

Toimitusjohtaja:
Arto Varanki

Y-tunnus 2273640-6

Puhelin +358 40 544 5598
info@finland.messefrankfurt.com

Kaikki dokumentit, kuvat, grafiikka, äänet, animaatiot ja videot samoin kuin niiden layout kuuluvat Messe Frankfurt GmbH:n, Messeforum Oy:n tai kolmansien osapuolien tekijänoikeuden tai muun suojaavan lainsäädännön piiriin. Näiden online-palvelujen sisältöä ei saa kopioida, jakaa edelleen, muuttaa tai siirtää kolmansille osapuolille kaupalliseen käyttöön. Mikään näiden käyttöehtojen vastainen tai muuten laiton koko sivuston tai sen osien sisällön käyttö, sisällön jäljentäminen tai edelleen jakaminen ei ole sallittua ja on rangaistavissa lain sääntöjen mukaisesti. 

Tämä online-sisältö on pyritty toteuttamaan suurella huolella. Emme kuitenkaan kanna vastuuta mahdollisista virheistä tai epätäydellisistä tiedoista. Mitkään seuraukset tai taloudelliset menetykset jotka johtuvat tämän sivuston ja sen tarjoaman informaation suorasta tai epäsuorasta käytöstä eivät ole vastuullamme.

Jos huomaat sivustolla virheitä tai toimimattomia linkkejä, ilmoitathan siitä ystävällisesti osoitteeseen info@messeforum.fi niin korjaamme asian mahdollisimman pian.